руху, сподіваючись захопити і трохи повітря, але поршень у горлі залишав кисню зовсім мало шансів. Нарешті, награвшись, він зліз із мене, милуючись як я судорожно хапаю повітря.
Різко розсунувши мої ноги, він вийняв ніж і став запихати мені в попові щось більшого діаметра. Та вже, він добре підготувався, поки я ходила проводжати подругу. Пізніше я зрозуміла, що це були металеві кульки на ланцюжку, але тоді зі мною коїлося щось неймовірною. Кожного разу, коли він зачіпав мої набряклі губки або клітор, стогін виривався з грудей. Наручники боляче врізалися в зап'ястя, але мені було наплювати. А потім він підсунув під мій зад тверду подушку, перехопив ноги під колінами долонями і розсунув в сторони. Його член, гарячий і пульсуючий уткнувся прямо під вхід. Піддаючись спокусі, я сама рушила йому на зустріч, але він швидко відвів стегна назад і боляче ляснув мене по голих сідниць. Я здогадалася, що наступного разу мене чекає ремінь.
Коли він знову торкнувся натянувшейся через широко розставлених ніг шкіри піхви, переривчастий подих знову вирвався з моїх грудей. А він тим часом неспішними поштовхами продавлюється всередину. Спочатку увійшла головка, трохи подавшись назад, але уважно стежачи, що б вона не вислизнула, він ще натиснув, проникаючи, знову подався назад. Я не витримала, спазми внизу живота, вогонь виливаються назовні, зведена судомою тіло. Далі я все пам'ятаю як уві сні. Рухи - крик, руху - крик. Він то притискав мої коліна до грудей, то закидав їх на плечі, то затискав під пахвами. У моїй попові під його рухами оберталися кульки, але мені хотілося іншого ...
Він розстебнув наручники. Я встала на голі випускниці відео тремтячих ногах і ніжно доторкнулась до його стегна, провела долонею до паху. І тоді він різко випростався, схопив зі стільця ремінь і стьобнув по стегну раніше, ніж я встигла щось зрозуміти. Спрацював інстинкт і я впіймала петлю ременя розлютив його по-справжньому. У чому справа? Невже його так дратує вираз похоті з боку жінки?
Частку секунди ми боролися. У результаті петля обплело мої зап'ястя знову і я полетіла головою вперед на зім'яту ліжко. Фото1
Він впав слідом, примушуючи стати на коліна. Однією рукою тримаючи на шиї він як гирею придавив моє обличчя і грудей до ліжка. Сильно стиснуті і розведені коліна змусили мій зад відстовбурчились. Вільною рукою Олексій витяг з мого заднього проходу ланцюжок, хмикнув і ривком проник в звільнилося отвір.
Було дуже боляче. Він не став чекати, коли складки кишечника розгладяться, коли зникне біль, а просто методично, грубо заштовхували, проштовхував свій член в мене з риком від