мене звуть Світу. мої оповідання. справа була в школі у мене був хлопець ми з ним сиділи разом Одного разу ми сіли вкінці і він почав лапати мене Я сказала немає але він уговріл мене сказав щоб я підняла спідницю або дала йому лапатть я підняла спідницю він лапав мою попку і завів руку між сідницями і саказал дай мені трахкати я Сакзала немає але він погрожував фото голі дівчата 18 років мені і завів в кабінает я злякалася і решіоа дати йому я нагнулася на парту Шват за спідницю підняв її зняв трусики і сказав ти не хочеш щоб я тебе ібал а злякалася і сказала немає трхні мене роби що хочеш він підставив хуй натиснув але хуй не увійшов я ще дужче нахилилась сама взяла член підставила в попку він вцтавіл хуй заходив я було під ним він трахкав мене його руки були в моїй жопеон вуташіл і засадив знову ... до кінця він сказав хто я сказала я сука Ібі мене потім явзяла врот він кінчив мені на попку потім япошла домдой роздяглася і подивилася в свою дірку совала палець еше хотіла смоктати хуй
голі сільські дівчата
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1