Її пізда була такою мокрій і гарячої! Він стиснув її грудях руками і почав трахкати цю сучку. Вона вже не пручалась, покірно обслуговувала його. Вона вже змирилася з тим, що відбувається і, взявши його член в руку початку смоктати. Вчителька, вся заебанная, без сил, готова була впасти на підлогу, однак Іван не дав їй цього
взявши її за руку, потягнув її до парти. Він ліг на парту, і потягнув її до себе.
- Я твій господар, ти моя ... - Простогнав він, після того, як майже що весь мій член зник у ній. Закупорив її зад до кінця, він трохи зупинився і, жадібно припав язиком до її ніжної шиї, після чого він став її трохи покусувати. Вона заплющила очі, я трохи висунув свій голі хлопці 18 років фото поршень з її попки, залишивши в ній його самий кінчик і, зі всієї сили, загнав назад, вона різко сіпнулася, і вся ізвілась, а я тільки хмикнув і повторив це ще кілька разів. Він увійшов у неї знову, різкими поштовхами став трахкати її з новою силою. Його волохаті яйця, зі звуком ляпаса, билися об її стегна. Його яйця задзвеніли, і з них відбув вантаж сперми, Іван знав, що він проходить по всьому його поршня, його член перестав в ній рухатися, і став твердіше каменю. Вона це відчула і з усієї сили напружилася, його кінець, що знаходиться в її, і без того тугий, попці стиснувся ще сильніше, це було супер! І він вистрілив в неї всім своїм зарядом, густа сперма розтеклася по всьому її заду, а він НД