Привіт усім! Мені 16 років і звуть мене Коля. Я вам розповім історію яка сталася зі мною два тижні тому, коли ми з друзями з двору пішли купатися на річку. Ми прийшли і так як було холоднувато на пляжі нікого майже не було. На пляжу крім нас ще була купка хлопців і дівчат малого віку. Всім було років по 10-15. І наші пацани всі пішли купатися а я не став так як було для мене дуже холодно. Я сидів і спостерігав як дівчата 3 відійшли від хлопців і підійшли до мене запитати сигарету. Я дав їм сигарету і спостерігав далі. Мені сподобалася за формами одна дівчина років 14-15-вона була в купальнику у неї було видно красива попка і повні груди з стирчать (напевно від холоду) сосками. Я бачив, як пацани з її компанії років по 12-14 пробігали повз неї і били її то по дупі, то хапали за цицьки. Вона не могла нічого зробити, але у неї набрякли соски. Я не довго думаючи підійшов до цієї дівчині і попросив її відійти зі мною на кілька хвилин. Ми відійшли на веранду де всі палять, але так як на пляжу не було взагалі народу на веранді теж було порожньо. Я посадив її на лавочку (вона себе відчувала зі мною нормально-я їй дав сигарету і врятував практично від паанов). Я запитав її чи часто вони ось так до неї докопується. Вона сказала завжди. Я сів поруч з нею і обняв її за талію. Вона зрозуміла що я від неї хочу і сказала НЕ ТРЕБА. Я сказав що з ними у неї теж саме відбувається. Я запитав у неї що у них було з пацанами більше просто помацати. Вона сказала ні, дівчата голи тільки в рот у них брала члени у трьох (за гроші). Я поліз до неї рукою під спідницю вона стала вириватися, але я утримував її. Я намацав її трусики і став водити по них рукою. Я сказав їй що все одно їй нічого цього не ізбужать і щоб вона заспокоїлась. Вона ніби розсудливим і я запропонував спуститися за бугор куди ніколи ніхто не ходить. Ми спустилися і я ліг на траву. і став мацати знову її трусики. Я поставив її перед собою і підняв її спідницю. Погляду мою відкрилися білі трусики з якими-тьо червоними квіточками і тд. Я став нюхати її трусики. Потім я став мацати її сиськи і потім я зняв її футболочку і вона залишилася в ліфчику в трусиках і у піднятій мною спідниці. Потім я сказав їй знімати ліфчик і вона відразу ж послухалася-знала що все одно доведеться (або сама зніме або я допоможу). Вона зняла ліфчик і мені здалися дуже красиві груди з невеликими сосками, які я відразу ж почав смоктати. Потім я сам встав став смоктати її соски і шию а рукою поліз у пізді. я відразу ж позбавився від її трусиків і сам сле знову на траву. Вона стояла перед мої особою пиздить. Вона була ще без волосся і приємно пахлаю. Я відразу ж