почав обережно і акуратно лизати її. Я запитав ізалі чи їй хто небудь пізді, на що вона відповіла що ні. Я продовжив лизати і мені це дуже подобалося-потом я сидячи на траві сказав їй взяти в рот мій вже давно встав хуй (17 см). Вона спочатку сказала МОЖЕ НЕ ТРЕБА але їй довелося. Вона нахилилася і почала потихеньку дуже повільно смоктати. Потім я почав трахкати її вже в рот сам і запитав її смоктала чи вона такі великі Хуі Каку мене і вона сказала що ні. Вона сказала, що ті Хуі які вона смоктала були менше ніж раз на два. Вона була Цьолко тому я не хотів трахкати її в пізді хуем. Я трахнув її в пізді трьома пальцями-вона сильно верещала і навіть заплакала. Я їй сказав що більше не буду трахкати її в клітер дівчат пізді і що буду тільки в її апетитну попку. Вона помутила особа, але встала раком як я її попросив. Я підстроївся до неї і швидко застромив їй хуй. Вона заверещала перший цього разу так ,,,,,, що я не чув більше ніколи щоб так кричали. Я думав півміста зараз збереться сдесь, але ніхто не прийшов. Я трахкав її в попові в дуже швидкому темпі і дрочил їй клітор. Вона сильно стогнала-їй було приємно (вона мастурбувала часто-я її потім питав). Потім я скінчив їй на пізді і потім сам усе злизав. Мені іноді подобається так перекручуватися. Потім я з нею ще довго з голою повністю Ліза і пішов додому, але її там.