Але я хотів зробити тобі приємно і обсмоктав спочатку одну, а потім іншу ніжку. Ти відчувала дивне задоволення. Через кілька хвилин ти наказала мені роздягтися. До голи. Сама зняла штани і трусики. Сіла на стілець і розсунула ноги, запрошуючи мене полизати. Я почав був лизати твою пісечку, але ти рукою опустила мою голову нижчим. Я провів мовою по попці і відчув незвичайний смак. Це був смак засохлої сперми. Чужий сперми. "Яка ж ти сучка", - подумав я. Злизувати чужу сперму з коханою було принизливо, але сильно збуджувало. Я обробляв тобі попку, а ти чіпала собі клітор і швидко скінчила. Тоді я взяв свій член в руку і почав дрочити. Ти дивилася на мене і посміхалася. Я не зводив очей з твоєю пісечкі, але ти заплющила ніжки. Це мене тільки порушило і я незабаром пирснув. Ти підставила ніжку під гарячу цівку сперми.
Потім, коли ми вечеряли на кухні, ти раптом взяла мою тарілку і поставила на підлогу. Я став на коліна і почав їсти виделкою. Але ти відібрала у мене вилку і ткнула мене головою в тарілку. Я почав їсти як собачка. Мені було соромно, але їжа була смачною і я їв. Ти підійшла і спустила мені штани й труси. Потім взяла камерофон і стала мене фотографувати. Мене це сильно порушило і член встав. Я просунув руку під себе, щоб доторкнутися до нього, але ти заборонила мені робити це. Замість цього ти змусила мене підняти одну ногу як собачка і сфотографувала що стояв голі дядьки після 40 років фото член. Потім ти фотографувала мене на боці і на спині. Я боявся, що ти викладеш фотографії в інтернет. Я попросився в туалет. Хотів потай подрочити. З'ясувалося, що клямка зламана. Але я все одно сів на унітаз і став дрочити. Мене порушувала думка, що ти зробила мене собачкою. Коли я був готовий кінчити, я взяв туалетний папір і обмотав нею член. Раптом ти увійшла і побачила це. Відібрала папір і стала фотографувати. Я вже не міг зупинитися і ти знімала як я кінчаю собі в руку.
На наступний день приниження продовжилися. Ти розбудила мене рано вранці і змусила вийти на балкон голим. На вулиці стояв холодний травень. По початку я не зрозумів небезпеки. Сів на бетонну підлогу і став чекати, що буде. Минула година, і попа змерзла. Я підвівся і став ходити. Спробував двері - закрито. Через вікно я бачив, як ти снідати і збираєшся на роботу. Ще через годину, я зрозумів, що ти пішла на роботу і мені доведеться провести на балконі весь день. Час минав, і холод поступово проникав у мене. Мені було дуже прикро і боляче. Пройшов дощ. Поступово стемніло. Я подумав, що тебе затримав на роботі начальник. У голові плуталися думки: "Що він робить з моєю