улюбленою". Тут двері відчинилися. Я хотів вийти, але ти не дала. Замість цього ти розгорнула халат і я побачив, що в тебе пристебнутий член. Ти поставила мене на коліна на бетонну підлогу. Було боляче, але незабаром стало ще болючіше. Член почав входити в мою попові. Я запротестував, але ти не слухала. Член розпирало анус. Щоб полегшити біль я став дрочити собі. Ти трахкала мене в попу поки сама не скінчила. Через холод або з-за втоми ти довго не могла докінчити. А я не зміг закінчити взагалі.

Ми їхали в ліфті і ти поклала руку мені на ширіньку. Раптом ліфт зупинився, двері відкрилися і увійшов молодий хлопець. Він зауважив твою руку і посміхнувся. Але ти не прибрала руку, а продовжувала перебирати пальцями вже напружений член. Хлопець дивився на це і дивувався. Ти глянула на нього і поклала другу руку йому на ширіньку. Зрозумівши, що він не проти пісі дівчат ти опустилася на коліна і, розстебнувши ширіньку, дістала його член. Член теж був не проти. Ти взяла його в рот і почала смоктати. "Любимая смокче біля чужого хлопця на моїх очах", - подумав я. Щоб краще розглянути це я теж опустився на коліна. Член хлопця входив у твій ротик прямо перед моїм обличчям. Раптом ти випустила член з рота і взяла його рукою. Але замість того щоб подрочити ти сунула його мені в рот. Я став чинити опір. Тоді ти взяла мою голову руками і насадила її на член хлопця. Хлопцеві це сподобалося і він вирішив допомогти тобі. Він взяв мене руками за вуха і притягнув до себе. Його член уперся мені в горло. "Я смокчу у чужого хлопця