Ні, моя дівчинка, твій вогонь ще не згашена, тобі хочеться ще і ще. - Го-лос пані просочився крізь пелену короткочасного солодкого забуття і знову заволодів розумом Сел. - Тобі зараз хочеться бути відтрахають, в усі щілини, як по-останньої сукі.
    Палець Рут злегка пройшовся по губах дівчини. Та спробувала облизати його, але пані проворно відсмикнула руку.
    - Ти хочеш взяти чоловічий член в рот, і щоб інший увійшов до тебе позаду?
    - Так, так, - вирвалося з горла Сел. Ще кілька годин тому, тільки одна думка про мінете або анальному сексі викликали б у неї блювотні позиви. Зараз їй здавалося, що цього вона хотіла все своє життя. Жадання сексу знову з невблаганною силою захлеснула її. Наче не вона хвилину тому, наче в танці «Святого Вітта», металася по дивану.
    Пані з посмішкою натиснула кнопку приховану на спинці дивана. Через декіль-ко миттєвостей в кімнату безшумно увійшла покоївка.
    - Мила, відведи Сел в кімнату до моїм гостям. Я приєднаюсь пізніше.
    - Нехай на тобі залишаться панчохи, і позодягаєш трусики, - кивнула Сел пані, - цього буде достатньо. Тепер ти займаєшся коханням з моїми гостями. Ти сдела-їж все, що вони попросять. Тобі самій цього хочеться. Після я, може бути, діставши-лю тобі ще насолоду, то яке можу доставити тільки я.
    - Так пані, - прошепотіла Сел і несвідомо присіла в неглибокому реверанси, як до цього робила покоївка.

У супроводі покоївки Сел потрапила в іншу кімнату будинки, понад похо-жую на виставковий зал, оскільки по всьому периметру були розвішані картини і стояли статуетки. Посеред кімнати знаходився червоний диван, на якому несеться-чи два молодих людини, які постали при появі Сел. Одного з них - високого блондина Сел прекрасно знала, це був помічник мера - Гаррі, її недавнє пріоб-Ретені, цінне джерело інформації щодо мера. Інший, представляв собою явного вихідця з Латинської голі дівчата 12 років Америки, швидше за все мексиканець. Обидва молодих людини відразу стали пожирати очима дівчину. Але ні це, ні легковажний наряд, ні те, що її знайомий Гаррі, невідомим чином опинився в цьому будинку, ще вранці значився в «слимака», вже не бентежило Сел. Її тіло видавало лише тварини позиви до злягання, забиваючи які-небудь залишки голоси розуму.