про лікар не замислюючись з силою помістив два пальці їй в рот.
- Так, поліжі їх своїм язичком, маленька Лізунов
Джесіка початку облизувати пальці лікаря мовою, через якийсь час, він витяг свої пальці з рота дівчини і сказав:
- Гаразд, поки вистачить, мені набридло.
Він прибрав холодну паличку від палаючого клітора і подивився на неї (паличку), вона була яскраво фіолетова.
- О, Це вища ступінь збудливості. Це добре.
- Лікар щось записав у мед. Картці Джесіка. Потім він узяв невеликий ватяний тампон, змочити його в якийсь рідини і став протирати тампоном клітор Джесіка, не забуваючи іноді вводити в піхву пальці.
- Так, тепер ти чиста. Власне кажучи, ти вже можеш йти до своєї господині.
Лікар Хантінгтон прикуті ноги Джесіка, останній раз вщипнув її за клітор, ляснув по попці і відпустив.

Коли Джесіка вийшла в коридор, там її зустрічала господиня.
- Ну, як? - Запитала вона.
- Він мене там мучив, поскаржилася заплакана Джесіка
- Нічого, доктор поганого не зробить, я тебе вдома пошкодую.
І господиня підвела Джесіка до нового кабінету.
У цьому кабінеті відбувався огляд грудей.
Джесіка увійшла у цей кабінет, фото голі дівчата там була лікар, молода дівчина, років 23. Вона сказала Джесіка зняти тільки верхню частину одягу. Тобто кофточку і бюстгальтер і лягти на кушетку. Ноги і руки Джесіка дівчина зафіксувала по краях кушетки.
- Так подивимося, що у нас тут вимовила лікар, ой, які маленькі сосочки, з ними приємно працювати. Не буду ні рукавички, ні крему наносити. Так відчуття краще.
Дівчина поклала обидві руки на груди Джесіка і стиснула груди.
- Пружні, це добре!, Сказала лікар Я трохи пограю, а потім займуся оглядом.
З цими словами лікар взяла правою рукою одну грудь Джесіка і попсувала її. Потім, провела кінчиками пальців по верхівках сосків і трохи натиснула на них.
- Добре тобі? Навіть якщо немає, то мені все одно чудово.
- Лікар узяла великим і вказівним пальцем один сосочок і стиснула його. Джесіка скрикнула.
- Що кричиш? Сосочки затиснули? Так? Нічого, це тільки початок, я їх зараз ще й крутіші.
І вона стала крутити і м'яти в пальцях сосок.
Тут у двері пролунав стукіт і увійшов лікар, молодий чоловік з іншого відділення, побачивши Джесіка, він запитав у дівчини-лікаря:
- Можна я допоможу тобі з нею?
- Звичайно, займися її другим сосочків, нехай відчує все до кінця.
Лікар підійшов до Джесіка і взяв відразу, навіть не гладячи сосок і, затиснув його між своїх пальців і повернув його вперед і назад. Джесіка закричала.
- Мовчати, а ти думала я з тобою церемонитися буду? Твої сосочки так і просяться, щоб їх м'яли і вдавлюють, - вимовив прийшов лікар.
- Давай поміняємося сосочками, запропонувала дівчина лікар. А то, наша подруга