Ти ображаєшся, що я надовго зникаю з твого життя, а потім раптово з'являюся, коли ти звик сам бути непередбачуваним як вихор. Ми з тобою з самого дитинства тяглися один одному, але любові у нас не вийшло, а дружба ... Дитині зрозуміло, що між чоловіком і жінкою не може бути дружби. Але ми зуміли зберегти дружні відносини і після самих диких оргій. Євгене, я сумую за тобою, приходжу і все починається заново: ночі без сну, відчайдушний пиятики і довгі розмови. Але потім я втомлююся і йду до когось надійному, що любить. Втім ти поводишся так само. Зрада за зрадою. Всьому приходить кінець. Нехай і не надовго.
Ти пам'ятаєш, як усе було. Ти знаєш, як я душею була вірна тільки тобі, і ти, напевно в курсі, як я змінила тобі з твоїм братом. Смішно називати це зрадою, але з тих пір ми віддалилися один від одного.
Ти говорив, що в мене ангельська зовнішність, але очі блядскіе. Хоча саме так ти не говорив, але я зрозуміла. Гаразд, хрін з ним. Все набагато гірше ...
Я тоді зайшла з подругою до тебе додому. Двері відчинив Лешка - твій старший брат, запросив увійти. Я не пам'ятаю, як саме все сталося, але вже через півгодини я пригощала свою подругу морозивом та проводжала додому, а перед очима стояв твій брат. Не знаю, що на мене найшло, але такого всепоглинаючого бажання я не відчувала ніколи. Його погляд затуманили голі дівчата 18 років мій розум. І я прийшла до нього.
Він зустрів мене в передпокої, дозволив трохи випити, не торкаючись провів у спальню. Я озирнулася в той момент, коли він прикривав двері. Щось змінилося. Від розслабленості не залишилося і сліду. Коли він зняв футболку, я зрозуміла як напружене його тіло, чорний погляд сощуренних очей лякав і заворожував. Він не поспішаючи наближався, і я ніяк не могла відірвати погляд від його голі груди без єдиного волоска. Підійшовши, він обхопив мене руками, але здавалося, що це металеві джгути розгортають і штовхають моє тіло на ліжко.