Не промовивши ні слова, він повалив мене не спину і завів руки за голову. Клацнув метал. Обидві мої кисті виявилися в капкані. Більше я нічого не могла зробити.
А він стояв і дивився на мене, спостерігав, як паніки скипає у моїх грудях. Недбалим жестом, в якому не було ні грама ніжності, він задер футболку, оголивши груди.
Тиша. Він все так само дивився на мене, продовжує мовчки тремтіти толи від прохолоди, чи то від страху. Ваш будинок стоїть на відшибі і рідкісний перехожий швидше прискорить крок тікаючи, ніж прийде на допомогу, почувши крик. І ніхто не знав, що я пішла до вас.
Перше, що він зробив, надивившись - взяв з полиці ніж для паперу. Це був стилізований кинджал, прикрашений черепами і шипами. Як виявилося - досить гостро заточений. Ось тепер я по-справжньому злякалася.
Холодне лезо прокреслив шлях навколо одних грудей, торкнулося соска другий ... і пішло гуляти по напіводягненому тілу, поки не наштовхнулося на джинси. Я відчула холод леза під поясом. Ось воно вже було нижче пупка. Різким рухом растегнув-порвавши блискавку ніж розсунув короткі волоссячко на лобку. Я стиснула ноги, але Лешка поставив між ними коліно, не даючи зімкнутися, трохи спустивши джинси до середини стегна, він залишив ніж у вертикальному положенні. Ніж не падав тому, що опинився затиснутий в промежині. Холодне гостре лезо виявилося притиснуті до статевих губ, що почали набухати від припливу крові. І тоді він зняв з себе штани, акуратно повісив на стілець, вийнятий з них ремінь недбало кинув поруч. Я боялася поворухнути ногами. Звести коліна голі дівчата в душі означало ще сильніше затиснути ніж, притиснути його до інтимної частини свого тіла, найніжнішою і чутливої, якщо б я розсунула коліна - лезо неминуче втратило б стійкість.
І тоді Льоша сів мені на груди. В обличчя війнуло терпким чоловічим запахом сперми. Розуміючи, що цілком можу задихнутися у такій позі, я все ж слухняна погляду, відкрила рот, прінемая на Гуди солонувату головку члена. Розмір не дуже мене налякав, але ось поза. Я хотіла швидше зробити йому мине, задовольнити його, знайти хоч якусь упевненість, але він дратував, не даючи обхопити головку губами і взяти в рот. По-моєму, на обличчі його блукала посмішка, але тіло, як і раніше було як туго натягнута пружина.
Я відчула, як рукоятка початку переважувати в протилежна вагіні бік, кінчик леза, все ще холодний вколов і вперся в колечко анусу. Дрож пробіг по моєму тілу, що не пройшло повз увагу Олексія. Він присів навпроти промежини, припиняючи моє бажання зрушити ноги вчепившись в коліна. Зняв джинси зовсім і підхопивши ноги, притиснув їх до моїх грудей. Я з жахом відчула, як рукоятка доторкнулась до анусу, натиснула на нього. Вільною рукою Олексій розсунув сідниці і всунувся рукоять не менше, ніж на 15 см, потім знову сів мені на груди. На цей раз він не став церемонитися і грати, а просто вставив член в рот, ні, в самісіньке горло. Мені навіть не довелося нічого робити. Від задухи і болю полилися з очей.
Він проникав так глибоко, що я просто робила ковтальні
голі знаменитості
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-07-18 20:43:29
Страница: 1